Каса Ла Кола

Каса Ла Кола се наоѓа во центарот на Крушево во близина на црквата Св. Јован, позната по иконостасот во длабокорез.


Располага со:

  • двокреветни студија ( (2+1),опремени со ТВ, купатило, фен, мини сеф и чајна кујна)
  • трокреветни соби (опремени со ТВ, купатило, фен, мини сеф, мини бар)
  • бесплатен интернет (Wi-Fi) во цел објект
  • заедничка просторија
  • 24/7 достапна услуга и видео надзор.