Вила Ла Кола

Вила Ла Кола се наоѓа во центарот на Крушево во близина на црквата Св. Јован, позната по иконостасот во длабокорез.


Располага со:

  • двокреветни студија (опремени со ТВ со кабловска, купатило, тераса и мини бар)
  • четворокреветни и петокреветни апартмани (опремени со ТВ со кабловска, ДВД, комплетно опремена кујна, купатило, спална соба и тераса)
  • бесплатен интернет (Wi-Fi) во цел објект
  • заедничка просторија
  • 24/7 достапна услуга и видео надзор.